Wil je met ons in contact komen?

  Szaam opent een nieuwe toekomst

  Szaam is een plek voor kinderen en jongeren die kampen met psychische of psychiatrische problemen. Die vastlopen en een helpende hand kunnen gebruiken. En die op zoek zijn naar een oplossing die écht bij ze past. Bij ons ben je welkom zoals je bent. We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Dat doen we met allerlei verschillende specialisten, zodat er altijd oog is voor precies de goede behandeling. Daarbij draait het niet alleen om het kind of de jongere zelf, ook de mensen daar omheen spelen een belangrijke rol. Zoals de ouders, de rest van het gezin en de school. Iedereen telt mee. Szaamen zorgen we ervoor dat je weer kunt worden wie je wilt zijn.

  Wij helpen je graag verder

  Over Szaam

  Betekenisvol zijn voor ieder kind. Dat is wat wij Szaamen doen. Zodat zij weer kunnen worden wie ze werkelijk willen zijn.

  Lees meer

  Onze werkwijze

  Maak je je zorgen om de ontwikkeling van een kind of jongere en ben je op zoek naar hulp? Bekijk onze werkwijze

  Lees meer

  Behandelingen

  Iedereen is anders. En iedereen is gelijk. Daarom leren we je eerst echt goed kennen, op een persoonlijke en open manier. We bepalen dan samen wat de beste behandeling is per situatie.

  Lees meer

  Maak kennis met ons team

  Ieder kind, iedere jongere en elke situatie is anders. Daarom hebben wij een team gevormd van verschillende specialisten. Stuk voor stuk mensen die jullie verder helpen.

  Ontmoet ons team
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico