Wil je met ons in contact komen?

  Over Szaam

  Betekenisvol zijn voor ieder kind. Dat is wat wij Szaamen doen. Zodat zij weer kunnen worden wie ze werkelijk willen zijn.

  We geloven erin dat dat het beste kan op een veilige plek. In een huiselijke, fijne sfeer. Dat zie je terug in onze praktijk, in onze behandelingen en in onze mensen. Iedere collega heeft natuurlijk zijn eigen expertise, maar er is geen hiërarchie. Iedereen is binnen de muren van onze praktijk gelijk, of je nou binnenloopt als behandelaar of client.

  Want het draait allemaal om het maken van een connectie. Echt contact is soms de helft van ons werk. Daarom nemen we de tijd voor je, we vormen het hele plaatje en bekijken de situatie vanuit alle hoeken. Zodat we je zo goed en volledig mogelijk kunnen helpen. En echt tot de kern komen.

  Als Szaam zijnde blijven we daarom ook bewust klein. Een hechte groep behandelaars die de cliënten écht kunnen zien, écht kunnen helpen en écht impact kunnen maken.

  Zodat we kinderen en jongeren iets mee kunnen geven waar ze hun leven lang op kunnen bouwen. Daar doen we het voor.

  Maak kennis met ons team

  Ieder kind, iedere jongere en elke situatie is anders. Daarom hebben wij een team gevormd van verschillende specialisten. Stuk voor stuk mensen die jullie verder helpen.

  Ontmoet ons team
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico