Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Acceptance and Commitment Therapy

  Dit is een nieuwere vorm van gedragstherapie, die verschillende technieken, zoals mindfulness en acceptatie, met elkaar combineert.

  Met het gebruik van ACT werk je aan verschillende vaardigheden zoals het kijken met een andere blik, het omgaan met tegenslagen, het verdragen van moeilijke gevoelens, gedachten en woorden minder ‘echt’ laten voelen, het herkennen van dat wat jij belangrijk vindt in je leven en daarin weer zelf de regie krijgen, maar bovenal: zelf-compassie. Je mag er zijn. Wat je ook denkt, voelt of doet, je bent al helemaal goed.

  ACT4kids is speciaal ontwikkeld voor jeugdigen. Het leert kinderen en jongeren hun hart te volgen en de hindernissen die ze daarbij tegenkomen, zoals verlies, falen, afwijzing of ongeluk te nemen zoals ze zijn. ACT4kids leert je dus om mee te bewegen met dat wat het leven biedt - goed of slecht - en dus psychologisch flexibel te zijn.

  Deze behandeling is altijd individueel.

  Wil je meer informatie over ACT?

  Neem gerust contact met ons op.

  Contact
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico